U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Beste clubleden,

Owoensdag  16 mei 2018 wordt de 2e recreatiekoppel gevist.  Inschrijven uiterlijk op dinsdag 15 mei bij Tony Geypen.

Op zaterdag 26 mei 2018 wordt de jaarlijkse viswedstrijd gevist aan de Patria.  Inschrijven tot donderdag 24 mei 2018 bij Tony Geypen.

We noteren ook:

Voorinschrijving wedstrijden: voor een aantal wedstrijden dient men vooraf in te schrijven, wees dus tijdig hiermee.  De eerste inschrijfstrookjes vind je als bijlage.

De loting van de seniores gebeurt één uur en een kwartier voor de wedstrijd. Men is dus verplicht voor de aanvang van de loting te zijn ingeschreven.  Indien je niet tijdig kan aanwezig zijn gelieve je inschrijving telefonisch door te geven via het nummer 011/515899 (nummer van het "Begijntje"

Voor de wedstrijden van de juniores geldt hetzelfde maar dan 45 minuten voor de aanvang van de wedstrijd.  Wanneer de juniores mogen mee vissen met een wedstrijd voor de seniores dan dienen zij ook één uur en een kwartier voor de wedstrijd te zijn ingeschreven

We wensen jullie nu reeds veel vis-genot in 2018!

Sportieve groeten,

Namens de Witvisclub Hechtel-Eksel VZW

Daniel Moons                                                 Jean Pierre Leenaerts                                               Poelmans Domien

Voorzitter                                                         ondervoorzitter                                                         secretaris